Σπάλα μοσχαριού με λαχανικά

Σπάλα μοσχαριού με λαχανικά

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σπάλα μοσχαριού
λίγο αλάτι - πιπέρι
λίγο Αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ για όλες τις χρήσεις
50 γρ. βούτυρο
1 καρότο, λίγο σέλινο
1 κρεμμύδι
1 φύλο δάφνης
1 κουτί κον - κασέ ή ντοματάκι ψιλοκομμένο
1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομματάκια τα αλατοπιπερώνετε, και τ' αλευρώνετε. Ζεσταίνετε το βούτυρο και ροδίζετε το κρέας. Το βγάζετε από την κατσαρόλα και ρίχνετε το καρότο, το σέλινο, το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης. Τα σωτάρετε και τα σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε την ντομάτα και βάζετε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα. Ρίχνετε λίγο νερό και τον μαϊντανό και σιγοψήνετε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.