Γλυκό με ζελέ και 'Aνθος

Γλυκό με ζελέ και 'Aνθος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζετε 1 φάκελο 'Aνθος  Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε ένα μέτριο πυρέξ βάζετε 100 γραμ. Σαβαγιάρ ή Μπισκότα, τα οποία έχετε βουτήξει στιγμιαία στο Γάλα. Προσθέτετε την κρέμα Άνθος Αραβοσίτου. Αφήνετε να κρυώσει να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά έτοιμο Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ (το οποίο έχετε αφήσει να κρυώσει και όχι να πήξει) με ή χωρίς κομμάτια Φρούτων. Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το Ζελέ και έχετε γρήγορα και απλά ένα δροσερό, απολαυστικό γλύκισμα.