Δίχρωμο γλύκισμα

Δίχρωμο γλύκισμα

ΥΛΙΚΑ
2 φάκελα 'Aνθος αραβοσίτου Στιγμής Μπισκότο
1 φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα
1000ml (5 φλιτζ τσαγιού) Γάλα
150 γρ. Μπισκότα
50γραμ. (2 κουτ. σούπας) Μαργαρίνη
2 φάκελα Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια ειδική φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 24-26), απλώνετε τη βάση μπισκότου, την οποία παρασκευάζετε ως εξής: λιώνετε τη Μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτετε το Μπισκότο τριμμένο. Τοποθετείτε το μίγμα μπισκότου στον πάτο της φόρμας και πιέζετε με ένα κουτάλι για να απλωθεί ομοιόμορφα.
Ετοιμάζετε το 'Aνθος Αραβοσίτου στιγμής Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Παρασκευάζετε τη γκανάζ: σε κατσαρολάκι, ζεσταίνετε 100 ml  (1/2 φλίτζ. τσαγιού) Γάλα και ρίχνετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Κουβερτούρα σε σταγόνες. Ανακατεύετε καλά να λιώσει η σοκολάτα και αφήνετε να κρυώσει λίγο. Αναμειγνύετε με την έτοιμη κρέμα στιγμής.
Τοποθετείτε πάνω από το μπισκότο τη γκανάζ και αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Βάζετε τα 2 φάκελα 'Aνθος Αραβοσίτου στιγμής Μπισκότο, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Βάζετε την κρέμα 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Μπισκότο πάνω από τη γκνάζ και τοποθετείτε στο ψυγείο.
Ξεφορμάρετε την τούρτα και σερβίρετε. Αν θέλετε τρίβετε λίγο μπισκότο στην επιφάνεια της τούρτας και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.