Δίχρωμο γλύκισμα με γλάσο

Δίχρωμο γλύκισμα με γλάσο

ΥΛΙΚΑ
1 φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια
21 φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα
700 ml (3 ½ fφλιτζ τσαγιού) Γάλα
200γρ. Σαβαγιάρ
25 γρ. (1 κουτ. σούπας) Μαργαρίνη
1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζετε το 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια και το 'Aνθος αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής
Τοποθετείτε τα μισά Σαβαγιάρ στον πάτο μιας ειδικής φόρμας για τούρτες με σούστα (Νο18-20) ή σε μια στενόμακρη φόρμα και τα ραντίζετε με λίγο Γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο κονιάκ
Απλώνετε την Κρέμα Σοκολάτα πάνω από τα σαβαγιάρ και στη συνέχει τοποθετείτε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ εκτώς από 3-4 κομμάτια. Τα ραντίζετε με λίγο Γάλα και προσθέτετε την Κρέμα Βανίλια. Τελειώνετε το Γλύκισμα με τριμμένα σαβαγιάρ
Ζεσταίνετε 1 κουτ σούπας Μαργαρίνη και 50 ml (1/4 φλιτζ τσαγιού) Γάλα και προσθέτετε το περιεχόμενο φακέλου Κουβερτούρα σε Σταγόνες. Ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά και γκλασάρετε αμέσως την επιφάνεια του γλυκίσματος.
Αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει το Γλάσο, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.