Mousse Φράουλα

Mousse Φράουλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζετε ένα φάκελο Garni βανίλια Γιώτης και ένα φάκελο 'Ανθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση φράουλα Γιώτης, σύμφωνα με τις οδηγίες. 
Ανακατεύουμε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni (κρατήστε αν θέλετε λίγο για το γαρνίρισμα) και τη μισή ποσότητα του φακέλου Topping ζαχαροπλαστικής με γεύση φράουλα Γιώτης. 
Μοιράζετε το mousse σε μπολάκια και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. 
Γαρνίρετε με Garni και Topping ζαχαροπλαστικής φράουλα Γιώτης.