Μιλφέιγ με φράουλες

Μιλφέιγ με φράουλες
Σε βουτυρωμένο ταψί απλώνετε ένα φύλλο σφολιάτας, το τρυπάτε με ένα πηρούνι και το κόβετε σε 9-12 ορθογώνια κομμάτια. Ψήνετε το φύλλο στους 180OC για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει. Αν θέλετε να καραμελώσετε τη σφολιάτα, πριν την ψήσετε την αλείφετε με βούτυρο ή μαργαρίνη και την πασπαλίζετε με ζάχαρη. Πλένετε, κόβετε 300 γρ. φράουλες σε τέταρτα και τις αφήνετε να στραγγίσουν. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ραντίζετε τις φράουλες με μια κουταλιά σούπας κονιάκ και 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη και τις προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα. Αφού κρυώσει, κόβετε την ψημένη σφολιάτα στη μέση και γεμίζετε με την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ. Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.