Mousse πορτοκάλι με γιαούρτι

Mousse πορτοκάλι με γιαούρτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παρασκευάζετε 1 φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου βανίλια Γιώτης χρησιμοποιώντας μισή ποσότητα γάλα και μισή ποσότητα φυσικό ή συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα. Προσθέτετε 1 στραγγιστό γιαούρτι.
Χτυπάτε στο μίξερ 1 φάκελο Garni Βανίλια Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αναμιγνύετε το Garni με την κρέμα και το γιαούρτι. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το πορτοκάλι με χυμό άλλου φρούτου.
Μοιράζετε το mousse σε μπολ ή ποτήρια, το βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και σερβίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή γαρνίρετε με άλλο φρούτο.