Γιαούρτι πορτοκάλι

Γιαούρτι πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ

2 φακέλους Φρουί ζελέ με γεύση πορτοκάλι Γιώτης
400ml φρέσκο ή συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι
400ml γιαούρτι στραγγιστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζετε και τους 2 φακέλους Φρουί ζελέ με γεύση πορτοκάλι σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, χρησιμοποιώντας χυμό πορτοκάλι αντί για νερό. Προσθέτετε στο έτοιμο ζελέ το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε σε μπολάκια ή ποτήρια και βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν καλά. Σερβίρετε με Σιρόπι σοκολάτας Γιώτης ή Κουβερτούρα σε νιφάδες Γιώτης ή φέτες πορτοκαλιού ή ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.