Κουπ Βερίκοκο

Κουπ Βερίκοκο

1 φάκελο Φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο Γιώτης
1 κουτί Κρέμα Καραμελέ Γιώτης
840ml γάλα
200 γραμ. βερίκοκο κονσέρβα
1 φάκελο Garni βανίλια Γιώτης
λίγη κανέλα

Παρασκευάζετε το φάκελο Φρουί ζελέ με γεύση βερίκοκο σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε μπολάκια ή ποτήρια τοποθετείτε από ένα κομμάτι βερίκοκο κονσέρβας και τα γεμίζετε μέχρι τη μέση με το έτοιμο ζελέ. Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ. Παρασκευάζετε την Κρέμα Καραμελέ με 640ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί και τη μοιράζετε στα μπολάκια, πάνω από το ζελέ. Αφήνετε πάλι στο ψυγείο να πήξει καλά. Παρασκευάζετε 1 φάκελο Garni βανίλια Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Γαρνίρετε την επιφάνεια με ροζέτες από το έτοιμο Garni και λίγη κανέλα και τα βάζετε στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με το σιρόπι έτοιμης καραμέλας