Τούρτα σοκολάτα

Τούρτα σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

1 φάκελο Super Mousse με Σοκολάτα Γιώτης 
1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα Γιώτης 
1 φάκελο Κουβερτούρα σε νιφάδες Γιώτης 
2 βάσεις Παντεσπάνι 
600 ml γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το σιρόπι: Σε κατσαρολάκι, βάζετε το νερό και τη ζάχαρη και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. 
Στο τέλος προσθέτετε το κονιάκ. Σε μια πιατέλα τοποθετείτε τη μια βάση παντεσπάνι και σιροπιάζετε με το μισό σιρόπι. 
Παρασκευάζετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα, σύμφωνα με τις οδηγίες και την τοποθετείτε πάνω από το σιροπιασμένο παντεσπάνι. 
Καλύπτετε με τη 2η βάση παντεσπάνι και σιροπιάζετε με το υπόλοιπο σιρόπι. 
Παρασκευάζετε το Super Mousse Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
Καλύπτετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τούρτας με το mousse, κρατώντας 2-3 κουτ. Σούπας για να γαρνίρετε σχηματίζοντας ροζέτες. 
Πασπαλίζετε την επιφάνεια με Κουβερτούρα σε Νιφάδες ή με Κακάο Γιώτης Αφήνετε για 2 περίπου ώρες στο ψυγείο και σερβίρετε.