Πίτσα με ελληνική φέτα

Πίτσα με ελληνική φέτα

ΥΛΙΚΑ
3 κούπες Αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι Μαγιά στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
1 φακελάκι Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
125 γραμ. βούτυρο
1 κούπα ζεστό γάλα

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
300 γρ. ψιλοκομμένη αποφλοιωμένη ντομάτα
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλιά της σούπας κοφτή ρίγανη
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
½ κουταλιά της σούπας κοφτό αλάτι
λίγο πιπέρι
300 γρ. τυρί φέτα
20 ελιές
2 πράσινες πιπεριές
2 ντομάτες
200 γρ.κασέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ τη μαγιά στιγμής ΓΙΩΤΗΣ το αλάτι τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Λιώνετε το βούτυρο μέσα στο γάλα και όπως είναι ζεστά τα προσθέτετε στο μίγμα του αλευριού και ζυμώνετε μέχρι να πετύχετε μια λεία και σφιχτή ζύμη. Την αφήνετε σκεπασμένη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Στο διάστημα αυτό βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ανακατεύοντας μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτετε την ντομάτα, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη, το πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να χωνέψει η σάλτσα και να μείνει χωρίς υγρά.

Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την χωρίζετε στα δύο και ανοίγετε φύλλο για δυο πίτσες. Τα βάζετε σε βουτυρωμένα ταψάκια (για πίτσες) Νο 28.

Στρώνετε τη σάλτσα και από πάνω τρίβετε τη φέτα. Βγάζετε τα κουκούτσια από τις ελιές, τις κόβετε σε φέτες και τις σκορπάτε πάνω στη φέτα. Κόβετε τη ντομάτα σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές σε ροδέλες. Τις βάζετε πάνω από τη φέτα. Πασπαλίζετε με το κασέρι και ψήνετε σε δυνατό φούρνο για μισή ώρα περίπου.