Cheesecake μαρμπρέ

Cheesecake μαρμπρέ

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε 100 γραμ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) Μαργαρίνη ή Βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Cheesecake σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Προσθέτετε 200 γραμ. τυρί Φιλαδέλφεια και χτυπάτε 1 λεπτό ακόμα. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα σε 2 μέρη. Στη μισή βάζετε 100 γραμ. λιωμένη Κουβερτούρα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και την ανακατεύετε. Απλώνετε την κρέμα Σοκολάτα πάνω από τη βάση μπισκότο. Από πάνω βάζετε την κρέμα Cheesecake. Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το γλάσο: Βάζετε 100γραμ. (1/2 φλιτζ τσαγιού) Κράμα Γάλακτος στη φωτιά να πάρει μια βράση. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε 100 γραμ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ χωρίς να την έχετε λιώσει. Ανακατεύετε καλά και γκλασάρετε την τούρτα.