Cheesecake με ανθότυρο

Cheesecake με ανθότυρο
Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε 100 γραμ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Μαργαρίνη ή Βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Cheesecake σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα μπολ του μίξερ βάζετε 250 γραμ. ανθότυρο, 50 γραμ. ζάχαρη άχνη, 5 κουτ. Σούπας Grand Marnier και 1 κουτ. Γλυκού ξύσμα λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα (περίπου 5 λεπτά). Σε 4 κουτ. Σούπας κρύο νερό μαλακώνετε μεμονωμένα 6 φύλλα ζελατίνης για 5 περίπου λεπτά. Διαλύετε τη ζελατίνη σε λίγο ζεστό νερό και την προσθέτετε στην κρέμα με το ανθότυρο, ανακατεύοντας καλά. Αναμιγνύετε την κρέμα cheesecake με την κρέμα-ανθότυρο και την απλώνετε πάνω από τη βάση μπισκότο. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με μαρμελάδα βερίκοκο (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη μαρμελάδα 5 γραμ. διαλυμένη ζελατίνη).