Κροκέτες πατάτας

Κροκέτες πατάτας

ΥΛΙΚΑ
300ml (1 ½ φλιτζάνια τσαγιού) 
Γάλα 100 ml (½ φλιτζάνι τσαγιού) 
Νερό 65γρ. (3 κουτ. σούπας) Βούτυρο ή Μαργαρίνη 
1 φάκελο Πουρέ Πατάτας Γιώτης
4 φέτες Μπέικον ψιλοκομμένο 
1 Αυγό 
Λίγο Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις Γιώτης 
Τριμμένη Φρυγανιά 
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα κατσαρολάκι, βάζετε το Νερό και το Γάλα και όταν πάρουν βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το Βούτυρο ή τη Μαργαρίνη, το Μπέικον και ανακατεύετε καλά. Πλάθετε μπαλίτσες με το μίγμα και τις περνάτε πρώτα από το Αλεύρι, μετά από το Αυγό και τέλος από την τριμμένη Φρυγανιά. Τέλος τηγανίζετε με μπόλικο λάδι.