Γλύκισμα με ζελέ

Γλύκισμα με ζελέ
Φτιάχνετε ένα Φρουί Ζελέ Γιώτης της αρεσκείας σας, σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Σε ένα μικρό στρογγυλό πυρέξ τοποθετείτε μια στρώση σαβαγιάρ (περίπου 100 γραμ.) και τα ραντίζετε με λίγο γάλα, στο οποίο έχετε προσθέσει 1-2 κουτ. Σούπας κονιάκ. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα της βασικής συνταγής. Γαρνίρετε με κομματάκια φρούτων (εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά) και απλώνετε το ζελέ. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.