Τούρτα Σοκολατίνα

Τούρτα Σοκολατίνα
Ετοιμάζετε την κρέμα σύμφωνα με τη βασική συνταγή της συσκευασίας. Ετοιμάζετε το σιρόπι ως εξής: βάζετε σε ένα κατσαρολάκι ½ φλιτζάνι ζάχαρη και ½ φλιτζάνι νερό και το αφήνετε να πάρει μια βράση. Αν θέλετε προσθέτετε στο σιρόπι 2 κουτ. σούπας κονιάκ. Σε μια πιατέλα ή φόρμα με σούστα Νο 22-24 βάζετε μια βάση παντεσπάνι σοκολάτα ή 150 γραμ. μπισκότα σαβαγιάρ. Ραντίζετε με το μισό σιρόπι και απλώνετε τα 2/3 της έτοιμης κρέμας. Τοποθετείτε τη 2η βάση παντεσπάνι ή 150 γραμ. μπισκότα σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με το υπόλοιπο σιρόπι. Καλύπτετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τούρτας με την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρετε με γλάσο το οποίο θα φτιάξετε ως εξής: ζεσταίνετε 50ml γάλα μέχρι να πάρει βράση. Το κατεβάζετε από τη φωτιά. Προσθέτετε μια κουτ. Σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη και το περιεχόμενο 1 φακέλου Κουβερτούρα σε Σταγόνες Γιώτης και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Γλασάρετε αμέσως την επιφάνεια του γλυκίσματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το γλασάρισμα Έτοιμο Γλάσο σοκολάτας Γιώτης.