Τούρτα σοκολάτα με βάση μπισκότο

Τούρτα σοκολάτα με βάση μπισκότο

Ετοιμάζετε την κρέμα σύμφωνα με τη βασική συνταγή της συσκευασίας. Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε 100 γραμ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Μαργαρίνη ή Βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 24) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα ομοιόμορφα πάνω από το μπισκότο. Γαρνίρετε με γλάσο το οποίο θα φτιάξετε ως εξής: ζεσταίνετε 50ml γάλα μέχρι να πάρει βράση. Το κατεβάζετε από τη φωτιά. Προσθέτετε μια κουτ. Σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη και το περιεχόμενο 1 φακέλου Κουβερτούρα σε Σταγόνες Γιώτης και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Γλασάρετε αμέσως την επιφάνεια του γλυκίσματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το γλασάρισμα Έτοιμο Γλάσο σοκολάτας Γιώτης