Παγωτό Βανίλια με φράουλες

Παγωτό Βανίλια με φράουλες

ΥΛΙΚΑ


1 κουτί Μίγμα για Γλύκισμα Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
500 γραμ. φρέσκες Φράουλες
5 κουτ. σούπας Ζάχαρη Άχνη
3 κουτ. σούπας Κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Φτιάχνετε το Μίγμα για Γλύκισμα Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού
Βάζετε το έτοιμο χτυπημένο μίγμα σε στρογγυλή φόρμα του κέικ Νο 26 και το βάζετε στην κατάψυξη
Αν θέλετε λιώνετε το ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ σύμφωνα με τις οδηγίες και σχηματίζετε λεπτές γραμμές ενδιάμεσα στο μίγμα του παγωτού. Διαφορετικά το κρατάτε για το γαρνίρισμα
Πλένετε και κόβετε τις Φράουλες στη μέση. Τις πασπαλίζετε με την Άχνη Ζάχαρη και το Κονιάκ
Για να ξεφορμάρετε το Παγωτό, κρατάτε τη φόρμα βυθισμένη σε ζεστό νερό για ένα λεπτό. Χαράζετε γύρω-γύρω με μαχαίρι και αναποδογυρίζετε σε μια στρογγυλή πιατέλα
Γεμίζετε το εσωτερικό κενό και διακοσμείτε  τα πλαϊνά με τις Φράουλες. Γαρνίρετε με ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ ΓΙΩΤΗΣ αφού το βάλετε πρώτα στο ψυγείο να παγώσει ή με το λιωμένο ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Μικρά μυστικά


Φτιάχνετε το Μίγμα για Γλύκισμα Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.

Για γεύση φρούτων, προσθέτετε στο έτοιμο μίγμα 1 φλιτζ. τσαγιού από πολτοποιημένες κομπόστες φρούτων  της αρεσκείας σας  ή  5-6 κουτ. σούπας  Μαρμελάδα με Φρουκτόζη Fytro της αρεσκείας σας ή 1 φάκελο Topping Ζαχαροπλαστικής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε στο μιξερ για 1-2 λεπτά
Για γεύση ξηρών καρπών, προσθέτετε στο έτοιμο μίγμα Καραμελωμένους Ξηρούς Καρπούς και το συνδυάζετε με το αγαπημένο σας ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΩΤΗΣ
Για γεύση από το αγαπημένο σας ποτό, προσθέτετε στο έτοιμο μίγμα 2 κουτ. σούπας από το ποτό της αρεσκείας σας (π.χ. Grand Marnier ή Kahlua) και ανακατεύετε

Γαρνίρετε το έτοιμο μίγμα με ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΩΤΗΣ, Μπισκότα, Φρούτα ή Γλυκά του κουταλιού.

Συνδυάστε το παγωτό βανίλια με αγαπημένες γεύσεις ΓΙΩΤΗΣ όπως ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ, ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ή ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ.