Σουφλέ πράσου

Σουφλέ πράσου

ΥΛΙΚΑ
800 γρ. καθαρισμένο 
Πράσο (περίπου 1200 γρ.) 
Πράσο ακαθάριστο 
Ελαιόλαδο 600ml (3 φλιτζάνια τσαγιού) 
Νερό
1 φάκελο ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ ΓΙΩΤΗΣ 
200ml (1φλιτζάνι τσαγιού) 
Γάλα 150 γρ. (3/4 φλιτζάνι τσαγιού) 
Τυρί Ρεγγάτο τριμμένο 150γρ. 
Ζαμπόν 
4 Αβγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε, πλένετε, ψιλοκόβετε το Πράσο και το σοτάρετε σε λίγο Ελαιόλαδο. Προσθέτετε 100 ml (½ φλιτζάνι τσαγιού) Νερό και το αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να τελειώσει το νερό. Παρασκευάζετε τον ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις Οδηγίες Παρασκευής και προσθέστε το Ζαμπόν ψιλοκομμένο, το σοταρισμένο Πράσο και τα Αβγά. Ανακατεύετε πολύ καλά το μίγμα. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε λίγο ένα ταψί ή μέτριο πυρέξ, αδειάζετε το μείγμα, πασπαλίζετε με το τριμμένο Τυρί και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.