Τούρτα ανανά

Τούρτα ανανά

ΥΛΙΚΑ
8 κοφτές κουταλιές σούπας (ή ½ φάκελο) 'Aνθος Αραβοσίτου Βανίλια
100 γραμμ. (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) Ζάχαρη
600ml (3 φλιτζάνια τσαγιού) Γάλα
3 κρόκους Αβγών
50 γραμ. (2 κουταλιές σούπας) Μαργαρίνη (προαιρετικά)
500 γραμ. Ανανά κονσέρβα
300 γραμ. μπισκότα Σαβαγιάρ
1 φάκελο Garni ΓΙΩΤΗΣ
200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) Γάλα με το Garni
Κερασάκια μαρασκίνο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε 100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) Γάλα, αναμιγνύετε και χτυπάτε το 'Aνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ Βανίλια, με τη Ζάχαρη και τους κρόκους των Αβγών. Βράζετε το υπόλοιπο Γάλα και ρίχνετε το παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά. Βράζετε την κρέμα ώσπου να πήξει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε αν θέλετε τη Μαργαρίνη. Ανακατεύετε καλά και την αφήνετε να κρυώσει τελείως
Στραγγίζετε τον ανανά (χωρίς να πετάξετε το σιρόπι) και κρατάτε 4 φέτες για το γαρνίρισμα. Κόβετε τις υπόλοιπες σε κομμάτια και τα τοποθετείτε στην κρέμα
Σε μια φόρμα σε σούστα Νο 22 τοποθετείτε μια στρώση Σαβαγιάρ αφού τα ραντίσετε με λίγο σιρόπι Ανανά
Απλώστε τη μισή κρέμα, τοποθετείτε πάλι μια στρώση ραντισμένα Σαβαγιάρ και την υπόλοιπη κρέμα. Καλύπτετε με ραντισμένα Σαβαγιάρ. Αφήνετε τη φόρμα σκεπασμένη στο ψυγείο μερικές ώρες
Ετοιμάζετε 1 φάκελο Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Αφαιρέστε προσεκτικά τη φόρμα. Γαρνίρετε την τούρτα με το Garni, τον υπόλοιπο Ανανά και αν θέλετε τα Κερασάκια μαρασκίνο