Σαρλότ φράουλας

Σαρλότ φράουλας

ΥΛΙΚΑ

350 ml (1 ¾ φλιτζ τσαγιού) γάλα
1 φάκελο 'Aνθος αραβοσίτου στιγμής φράουλα
60 γρ. μπισκότα βανίλια
1 κουτ. Σούπας Grand Marnier
½ κιλό φρέσκες φράουλες
3-4 κουτ. Σούπ. Μαρμελάδα φράουλα
150 γρ. σαβαγιάρ ή 1 παντεσπάνι σοκολάτα
9 σαβαγιάρ για τα πλαϊνά της τούρτας

σιρόπι για τα σαβαγιάρ ή το παντεσπάνι: βράζετε 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό και 100 γραμ. (1/2 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη για 1 λεπτό. Προσθέτετε αν θέλετε 1 κουτ. Σουπ. Ποτό της αρεσκείας σας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
παρασκευάζετε το 'Aνθος αραβοσίτου στιγμής φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα λίγες φράουλες ψιλοκομμένες, το μπισκότο τριμμένο σε μικρά κομμάτια και το ποτό.
Κόβετε τα σαβαγιάρ στη μέση και τα τοποθετείτε περιφερειακά σε μια ειδική φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 18-20). Στον πάτο της φόρμας τοποθετείτε το παντεσπάνι ή τα υπόλοιπα σαβαγιάρ και σιροπιάζετε.
Απλώνετε την κρέμα και από πάνω διακοσμείτε με τις υπόλοιπες φράουλες τις οποίες έχετε κόψει σε λεπτές φέτες.
Ζεσταίνετε τη μαρμελάδα και την απλώνετε πάνω από τις φράουλες
Τοποθετείτε στο ψυγείο για ½ ώρα περίπου, ξεφορμάρετε και σερβίρετε