Τάρτα Φρούτων

Τάρτα Φρούτων

ΥΛΙΚΑ

1 φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου βανίλια Γιώτης
100 γραμ ζάχαρη
600 ml γάλα
3 κρόκους αβγών
1 κουτ. Σούπας μαργαρίνη
φρούτα εποχής ή κονσέρβας
λίγη μαρμελάδα

Για την τάρτα:
250 γρ. Κόκκινη Φαρίνα Γιώτης
150 γρ. μαργαρίνη
1 αβγό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε την Κόκκινη Φαρίνα Γιώτης με 1 αβγό ελαφρά χτυπημένο και τη μαργαρίνη που την έχετε αφήσει να μαλακώσει. Ζυμώνετε σε μαλακή ζύμη. Απλώνετε τη ζύμη σε βουτυρωμένη ταρτιέρα (Νο 22-24), τρυπάτε την επιφάνεια με ένα πιρούνι και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
Σε 100 ml γάλα αναμιγνύετε και χτυπάτε το 'Aνθος Αραβοσίτου βανίλια, τη ζάχαρη και τους κρόκους των αβγών.
Βράζετε το υπόλοιπο γάλα και ρίχνετε το παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά. Βράζετε την κρέμα ώσπου να πήξει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη μαργαρίνη. Ανακατεύετε καλά και την αφήνετε να κρυώσει τελείως.
Τοποθετείτε την κρέμα πάνω από την ψημένη βάση και στη συνέχεια τα φρούτα κομμένα σε λεπτές φέτες
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε σε χαμηλή φωτιά 3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα της αρεσκείας σας και την απλώνετε με τη βοήθεια πινέλου πάνω από τα φρούτα για να μη μαυρίσουν.