Σαρλότ Ζελέ Ανανά

Σαρλότ Ζελέ Ανανά

ΥΛΙΚΑ

2 φακέλους Φρουί ζελέ με γεύση ανανά Γιώτης
200 ml γάλα
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ. ανανά κομπόστα
1 παντεσπάνι βανίλια ή 150 γρ. σαβαγιάρ
φρέσκα φρούτα της αρεσκείας σας (εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και διαλύετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Φρουί ζελέ με γεύση ανανά.
Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει αλλά όχι να πήξει.
Στραγγίζετε την κονσέρβα ανανά και κρατάτε το σιρόπι. 
Ψιλοκόβετε τον ανανά και προσθέτετε τα κομματάκια μέσα στην κρέμα-ζελέ. 
Στον πάτο μιας ειδικής φόρμας για τούρτες, με σούστα Νο 26-28, τοποθετείτε το παντεσπάνι ή τα σαβαγιάρ και τα σιροπιάζετε με το σιρόπι του ανανά. 
Απλώνετε την κρέμα-ζελέ με τα κομματάκια ανανά πάνω από το παντεσπάνι και βάζετε στο ψυγείο να πήξει. 
Αφού πήξει προσθέτετε στην επιφάνεια τα φρέσκα φρούτα ψιλοκομμένα. 
Παρασκευάζετε το δεύτερο φάκελο Φρουί ζελέ με γεύση ανανά Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και αφού κρυώσει τον ρίχνετε πάνω από τα φρούτα. 
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει καλά το στρώμα του ζελέ και σερβίρετε.