Σαρλότ ανανά

Σαρλότ ανανά

ΥΛΙΚΑ

1 φάκελο Super Mousse με γεύση βανίλια Γιώτης 
200 ml γάλα 
1 φάκελο Φρουί ζελέ με γεύση ανανά Γιώτης 
200 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό 
150 γραμ. σαβαγιάρ 
1 μικρή κονσέρβα ανανά αμύγδαλο φιλέ (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στραγγίζετε την κονσέρβα ανανά και κρατάτε το χυμό. 
Ζεσταίνετε το χυμό ανανά (αν δεν είναι 1 φλιτζ. τσαγιού συμπληρώνετε με νερό) και διαλύετε καλά το περιεχόμενο του φακέλου Φρουί ζελέ ανανά. 
Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει καλά το ζελέ αλλά όχι να πήξει. 
Παρασκευάζετε το Super Mousse βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ανακατεύετε με το παγωμένο ζελέ και το γιαούρτι. 
Σε ειδική φόρμα για τούρτες (με σούστα Νο 24-26), τοποθετείτε περιφερειακά μπισκότα σαβαγιάρ, τα οποία έχετε κόψει στη μέση και σιροπιάσει ελαφρά με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει κονιάκ. 
Καλύπτετε και τον πάτο της φόρμας με σαβαγιάρ και τα σιροπιάζετε επίσης. 
Κόβετε σε μικρά κομματάκια τις ροδέλες του ανανά, κρατώντας 4 ολόκληρες ροδέλες για διακόσμηση. 
Ανακατεύετε τα κομματάκια του ανανά με το έτοιμο mousse και το απλώνετε πάνω από τα σαβαγιάρ.