Mousse με τυρί Φιλαδέλφεια

Mousse με τυρί Φιλαδέλφεια

ΥΛΙΚΑ

1 φάκελο Super Mousse με γεύση βανίλια Γιώτης 
200 ml γάλα 
½ φάκελο Ζελατίνη Γιώτης 
150 γραμ. τυρί Φιλαδέλφεια 
1 κουτ. γλυκού Kahlua 
1 κουτ. γλυκού ρούμι 
Σιρόπι Σοκολάτα Γιώτης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζετε το Super Mousse με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε το τυρί Φιλαδέλφεια. 
Χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα. Ζεσταίνετε 2 κουτ.σούπας νερό και λιώνετε τη ζελατίνη. 
Προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη και τα ποτά στο mousse και ανακατεύετε καλά.
Σε μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος, βάζετε μια στρώση από το mousse και μια στρώση σιρόπι σοκολάτας. 
Επαναλαμβάνετε ακόμη μια φορά και γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας. 
Αφήνετε τη mousse για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρετε.