Μπαβαρουάζ βύσσινο

Μπαβαρουάζ βύσσινο

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ 
1 φάκελο Φρουί ζελέ κεράσι ΓΙΩΤΗΣ 
1 φάκελο Garni ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ 
700 ml γάλα 
100 γραμ. Σιρόπι βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ 
100 γραμ. σαβαγιάρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζετε την Panna Cotta σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής χρησιμοποιώντας 500ml γάλα και την αφήνετε να κρυώσει χωρίς να πήξει. 
Παρασκευάζετε το Φρουί ζελέ κεράσι σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και το αφήνετε να κρυώσει χωρίς να πήξει. 
Παρασκευάζετε το Garni ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. 
Ανακατεύετε την Panna Cotta με το ζελέ, τα 2/3 από το έτοιμο Garni και το Σιρόπι βύσσινο. 
Σε μια φόρμα Νο 24 που ανοίγει με σούστα, τοποθετείτε μια στρώση σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο κονιάκ. 
Απλώνετε την έτοιμη κρέμα και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο Garni.