Στρούντελ πατάτας

Στρούντελ πατάτας

ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα γαλλικής σφολιάτας 
600 ml (3 ¼ φλιτζάνια τσαγιού) νερό 
300 ml (1 ¾ φλιτζάνια τσαγιού) γάλα 
1 φάκελο Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ 
100 γρ (1 μεγάλο) κρεμμύδι καθαρισμένο 
100 γρ ψιλοκομμένο μπέικον 
2 αβγά 
200 γρ (1 φλιτζάνι τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη 
100 γρ (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο. Παρασκευάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις Οδηγίες Παρασκευής και προσθέτετε το μπέικον ψιλοκομμένο, το σοταρισμένο κρεμμύδι, τη γραβιέρα, τη φρυγανιά και το 1 αβγό και ανακατεύετε καλά. Ανοίγετε τα φύλλα, τοποθετείτε το μίγμα και φτιάχνετε 2 ρολά. Αλείφετε την πάνω επιφάνεια με αβγό και ψήνετε στο φούρνο στους 200°C για μισή ώρα περίπου.