Cheese cake με βύσσινα και γιαούρτι

Cheese cake με βύσσινα και γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ

1 CHEESE CAKE ΚΕΡΑΣΙ ΓΙΩΤΗΣ
200 γραμ (1 κεσεδάκι ) στραγγισμένο γιαούρτι
100 γραμ (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο
500 ml . (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) κρύο γάλα
½ κονσέρβα (1 φλιτζ. τσαγιού) στραγγισμένα βύσσινα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Ετοιμάζετε τη βάση με το μπισκότο του ΤΣΗΖΚΕΙΚ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που αναγράφονται στην συσκευασία CHEESE CAKE ΚΕΡΑΣΙ ΓΙΩΤΗΣ.

Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά την ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ με 500 ml(2 ½ φλιτζ. τσαγιού) κρύο γάλα. Προσθέτετε 200 γραμ (1 κεσεδάκι ) στραγγισμένο γιαούρτι και ανακατεύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. Απλώνετε την κρέμα με το γιαούρτι πάνω από την βάση του μπισκότου. Γαρνίρετε με το ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ- ΚΕΡΑΣΙ στο οποίο έχετε προσθέσει 1 φλιτζ. τσαγιού (½ κονσέρβα) στραγγισμένα βύσσινα.