Κρέπες σοκολάτας με Garni

Κρέπες σοκολάτας με Garni

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
1 κουταλιά της σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
λίγη βανίλια
για τη γέμιση
80 γρ. σταφίδες
1 κουταλιά της σούπας τσίντζερ γλασέ
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
250 γρ. κρέμα τυριού
200 γρ. λευκή σοκολάτα
50 γρ. κρέμα γάλακτος
για την σως σοκολάτας
200 γρ. Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ σε σταγόνες
1/2 κούπας ζάχαρη
1/2 κούπας κρύο νερό
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
3κουταλιές της σούπας μπράντυ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοσκινίζετε το μείγμα του κουτιού για κρέπες ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύετε καλά.

Στη συνέχεια παρασκευάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Αφήνετε τον χυλό για μισή ώρα και ετοιμάζετε την γέμιση. Βάζετε σε μπεν-μαρί τις σταφίδες, τα τσίντζερ, το τυρί, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη λευκή σοκολάτα. (Τις σταφίδες καλό θα ήταν να τις έχετε μουσκέψει προηγουμένως με λίγο μπράντυ).

Αφήνετε να ζεσταθούν τα υλικά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Κρατάτε την γέμιση ζεστή.

Στη συνέχεια ψήνετε τις κρέπες.

Βάζετε στη μέση κάθε κρέπας λίγη από τη γέμιση και την διπλώνετε στα τέσσερα. Θα τις κρατήσετε ζεστές μέχρι να τις σερβίρετε, και θα τις περιχύσετε με σως σοκολάτας που θα την έχετε έτοιμη από πριν και θα τη διατηρείτε ζεστή. Σε ένα κατσαρολάκι θα βάλετε τη ζάχαρη και το νερό να βράσουν θα προσθέσετε την κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε σταγόνες το βούτυρο και το μπράντυ, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.