Σαρλότ σοκολάτα

Σαρλότ σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ
8 κοφτες κουταλιές σούπας (ή ½ φάκελο) 'Aνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ Σοκολάτα
100 γραμ (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) Ζάχαρη
600 ml (3 φλιτζάνια τσαγιού) Γάλα
25 γραμ. (1 κουταλιά σούπας) Μαργαρίνη
300 γραμ. μπισκότα Σβαγιάρ
1 κουτί super Mousse Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
200ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) Γάλα για Super Mousse

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
100 γραμ. (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) Ζάχαρη
100 γραμ. (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε 100 ml  (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) Γάλα, αναμιγνύετε το 'Aνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ και τη Ζάχαρη. Βράζετε το υπόλοιπο Γάλα και ρίχνετε το παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά. Βράζετε την κρέμα ώσπου να πήξει, αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη Μαργαρίνη και την αφήνετε να κρυώσει καλά
Φτιάχνετε το Σιρόπι. Βράζετε για 1 λεπτό περίπου τη Ζάχαρη με το Νερό. Προσθέτετε αν θέλετε και 1 κουταλιά σούπας ποτό της αρέσκειας σας
Παρασκευάζετε το super Mousse Κακάο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το αφήνετε λίγο στο ψυγείο
Σε μια φόρμα με σούστα Νο 22 τοποθετείτε στον πάτο και στα τοιχώματα, μια στρώση μπισκότα Σαβαγιάρ αφού τα ραντίσετε με λίγο από το σιρόπι που έχετε φτιάξει
Απλώστε την κρέμα σοκολάτα, τοποθετείστε πάλι μια στρώση ραντισμένα Σαβαγιάρ και καλύπτετε με το έτοιμο Super Mousse Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Αφήνετε τη φόρμα σκεπασμένη στο ψυγείο μερικές ώρες και σερβίρετε