Τούρτα ζελέ βύσσινο

Τούρτα ζελέ βύσσινο

ΥΛΙΚΑ

 2 φακέλους Φρουί ζελέ με γεύση κεράσι Γιώτης
400 ml κρέμα γάλακτος
600 ml γάλα
400 γραμ βύσσινο κομπόστα
2 παντεσπάνια σοκολάτα
1 φάκελο Garni βανίλια Γιώτης
1 φάκελο Κουβερτούρα σε νιφάδες Γιώτης

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε την κρέμα γάλακτος και 400ml γάλα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και διαλύετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Φρουί ζελέ με γεύση κεράσι. 
Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει αλλά όχι να πήξει. Στραγγίζετε την κονσέρβα βύσσινο και κρατάτε το σιρόπι. 
Προσθέτετε τα καλά στραγγισμένα βύσσινα στο ζελέ. 
Στον πάτο μιας ειδικής φόρμας για τούρτες, με σούστα Νο 26-28, τοποθετείτε το παντεσπάνι και το σιροπιάζετε με το σιρόπι από το βύσσινο. 
Τοποθετείτε την κρέμα-ζελέ με τα βύσσινα πάνω από το παντεσπάνι και βάζετε στο ψυγείο να πήξει. 
Αφού πήξει, τοποθετείτε και το δεύτερο παντεσπάνι και σιροπιάζετε πάλι. Παρασκευάζετε ένα φάκελο Garni Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί του. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με ροζέτες από το έτοιμο Garni και Νιφάδες κουβερτούρας Γιώτης. Βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά και σερβίρετε