Τερίνα λεμόνι με άσπρο ρούμι

Τερίνα λεμόνι με άσπρο ρούμι

ΥΛΙΚΑ

2 φακέλους Φρουί ζελέ με γεύση λεμόνι Γιώτης
400 ml κρέμα γάλακτος
400 ml γάλα
100 γραμ. λευκή σοκολάτα
80 γραμ. ρούμι λευκό
σιρόπι βύσσινο Γιώτης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε την κρέμα γάλακτος. Κατεβάζετε από τη φωτιά και διαλύετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Φρουί ζελέ με γεύση λεμόνι. 
Προσθέτετε το κρύο γάλα και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε μέσα στο ζεστό ζελέ τη λευκή σοκολάτα και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει. 
Προσθέτετε το ρούμι. Σε μια ειδική μακρόστενη φόρμα, αδειάζετε το παραπάνω μίγμα και το αφήνετε στο ψυγείο να πήξει καλά. 
Όταν πήξει καλά το ζελέ, ξεφορμάρετε και σερβίρετε. Γαρνίρετε αν θέλετε με σιρόπι βύσσινο.