Τούρτα Σοκολατίνα

Τούρτα Σοκολατίνα

ΥΛΙΚΑ

2 φάκελα 'Ανθος αραβοσίτου με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ 
150 γραμ. ζάχαρη 900 ml γάλα 
1 φάκελο Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ 
2 αβγά 
50 γραμ. βούτυρο ή μαργαρίνη 
20 γραμ. cointreau 
1 φάκελο Garni ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με κακάο 
2 βάσεις παντεσπάνι σοκολάτα ή 200 γραμ. σαβαγιάρ κακάο για γαρνίρισμα 

για το σιρόπι: 
100 ml νερό 
100 γραμ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε σε κατσαρολάκι τη ζάχαρη, 700 ml γάλα, τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα, τη μαργαρίνη και το 'Ανθος Αραβοσίτου και βράζετε μέχρι να πήξει η κρέμα (1-2 λεπτά). 
Προσθέτετε την Κουβερτούρα και το ποτό και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. 
Κατεβάζετε την κρέμα από τη φωτιά και την αφήνετε να κρυώσει. 
Βάζετε σε κατσαρολάκι τα υλικά για το σιρόπι και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Αν θέλετε προσθέτετε στο σιρόπι 2 κουτ. σούπας κονιάκ. Σε μια πιατέλα βάζετε μια βάση παντεσπάνι ή τα μισά σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με το μισό σιρόπι. Απλώνετε τη μισή κρέμα. Τοποθετείτε τη δεύτερη βάση παντεσπάνι ή τα υπόλοιπα σαβαγιάρ, σιροπιάζετε και απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα. Ετοιμάζετε το Garni σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και καλύπτετε όλη την τούρτα. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με κακάο.