Κροκέτες τυριών

Κροκέτες τυριών

ΥΛΙΚΑ 
300 ml (1 ½ φλιτζάνια τσαγιού) νερό 
100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα 
65 γρ (3 κουταλιές σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη 
1 φάκελο Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ 
1 αβγό 
200 γρ (1 φλιτζάνι τσαγιού) σκληρά τυριά τριμμένα (ρεγγάτο, κεφαλοτύρι, γραβιέρα) 
τριμμένη φρυγανιά 
λίγο Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό και το γάλα και όταν πάρουν βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τα τριμμένα τυριά και το αβγό και αναμιγνύετε καλά τα υλικά. Ζυμώνετε και πλάθετε σαν μικρά μπαλάκια. Τα βουτάτε στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στη φρυγανιά. Τηγανίζετε σε μπόλικο λάδι.