Μιλφέιγ καραμέλα με μήλο

Μιλφέιγ καραμέλα με μήλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε βουτυρωμένο ταψί απλώνουμε ένα φύλο σφολιάτας, το τρυπάμε με ένα πιρούνι και το κόβουμε σε 3 λωρίδες. Ψήνετε το φύλο στους 180°C για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει.
Ετοιμάζετε την κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα τη μισή ποσότητα του φακέλου Topping Ζαχαροπλαστικής με γεύση καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
Όταν κρυώσει η σφολιάτα κόβετε τις 3 λωρίδες στη μέση και τις γεμίζετε, χρησιμοποιώντας (και για τις 3 λωρίδες) τα 2/3 της ποσότητας της Κρέμας Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ-Καραμέλα που έχετε ετοιμάσει. 
Καλύπτετε με τις σφολιάτες και απλώνετε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα (ώστε να καλυφθούν και οι 3 λωρίδες) Καθαρίζετε 2 μήλα και τα κόβετε σε λεπτές φέτες. 
Βράζετε τις φέτες μήλου σε λίγο νερό με 2 κουτ. της σούπας Ζάχαρη, μέχρι να μαλακώσουν και να αποκτήσουν ένα διαφανές χρώμα.
Στραγγίζετε τις φέτες και όταν κρυώσουν τις πασπαλίζετε με λίγη κανέλα και τις τοποθετείτε πάνω από την κρέμα μιλφειγ κατά μήκος στης κάθε λωρίδας.
Γαρνίρετε με τη βοήθεια ενός κουταλιού σε λεπτές γραμμές με το υπόλοιπο Topping καραμέλα κατά μήκος του Μιλφέιγ. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο.