Τούρτα φράουλα

Τούρτα φράουλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε φόρμα με σούστα Νο 24 τοποθετείτε μια στρώση (περίπου 130 γραμ.) μπισκότα Σαβαγιάρ (ή ένα λευκό παντεσπάνι) και τα ραντίζετε με λίγο γάλα, στο οποίο έχετε προσθέτει 2 κουτ σούπας Κονιάκ.
Παρασκευάζετε ένα φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σε μπολ βάζετε 4 κουτ σούπας από την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής κα προσθέτετε τον ένα φάκελο Topping ζαχαροπλαστικής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και καλύπτετε τη βάση. 
Απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα ζαχαροπλαστικής πάνω από τη στρώση κρέμας φράουλας.
Βάζετε άλλη μια στρώση (περίπου 130 γραμ.) Σαβαγιάρ (ή ένα λευκό παντεσπάνι), ραντισμένα με λίγο γάλα και κονιάκ.
Χτυπάτε στο μίξερ ένα φάκελο Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με 200ml (1 φλιτζ τσαγιού) Γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και καλύπτετε με το μισό Garni την επιφάνεια της τούρτας και με το υπόλοιπο σχηματίζετε ρόμβους.
Διακοσμείτε την επιφάνεια του γλυκίσματος με 1 φάκελο Topping Ζαχαροπλαστικής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και έχτε έτοιμη μια απολαυστική τούρτα φράουλα. Σερβίρετε κρύο. 
Γαρνίρετε με τη βοήθεια ενός κουταλιού σε λεπτές γραμμές με το υπόλοιπο Topping καραμέλα κατά μήκος του Μιλφέιγ. 
Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο.