Μιλφέιγ σε μπολάκια

Μιλφέιγ σε μπολάκια
Σε βουτυρωμένο ταψί απλώνετε ένα φύλλο σφολιάτας, το τρυπάτε με ένα πηρούνι και το κόβετε σε στρογγυλά κομμάτια (με ένα ποτήρι ή φλιτζάνι) με διάμετρο μικρότερη από τα μπολάκια που θα χρησιμοποιήσετε. Ψήνετε το φύλλο στους 180OC για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει. Αφού κρυώσει, κόβετε την ψημένη σφολιάτα στη μέση. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Σε κάθε μπολάκι τοποθετείτε ένα φύλλο σφολιάτας, καλύπτετε με κρέμα, φύλλο σφολιάτας και ξανά κρέμα. Γαρνίρετε με τριμμένο φύλλο σφολιάτας και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα. Αντί για σφολιάτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπισκότα της αρεσκείας σας και να πασπαλίσετε με κανέλα ή Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.