Κρέπες σουζετ

Κρέπες σουζετ

ΥΛΙΚΑ

10 ψημένες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλάκι τσαγιού ξύσμα πορτοκαλιού
4 κουταλιές σούπας κουαντρώ (λικέρ)
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
4 κουταλιές σούπας κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζετε τις ΚΡΕΠΕΣ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. Ζεσταίνετε σε τηγάνι το βούτυρο, τη ζάχαρη τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού με 2 κουταλιές από το λικέρ.

Βουτάτε μία - μία τις κρέπες στο μίγμα βουτύρου, τις διπλώνετε στα τέσσερα, τις βάζετε στις άκρες του τηγανιού και πασπαλίζετε με ζάχαρη.

Ρίχνετε στο κέντρο το υπόλοιπο λικέρ και το κονιάκ, βάζετε φωτιά και σερβίρετε αμέσως.