Κρέμα-ζελέ φράουλα

Κρέμα-ζελέ φράουλα

ΥΛΙΚΑ

2 κουτιά Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση φράουλα
250ml συμπυκνωμένο γάλα light
15 φρέσκιες φράουλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση φράουλα σε 250ml βραστό νερό. 
Αφήνετε να κρυώσει αλλά όχι να πήξει και προσθέτετε το συμπυκνωμένο γάλα (όχι αραιωμένο).
Απλώνετε την κρέμα-ζελέ σε μια στρογγυλή φόρμα και τη βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Λίγο πριν πήξει τελείως κόβετε τις φράουλες και τις τοποθετείτε στην επιφάνεια της κρέμας. Παρασκευάζετε το δεύτερο φάκελο Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε και αυτό στο ψυγείο, να κρυώσει αρκετά αλλά όχι να πήξει. Όταν πήξει τελείως το πρώτο στρώμα κρέμας, ρίχνετε προσεκτικά το κρύο ζελέ και βάζετε στο ψυγείο να πήξει καλά. 
Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.