Δίχρωμο Φρουί ζελέ ανανάς με γιαούρτι

Δίχρωμο Φρουί ζελέ ανανάς με γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ

3 κουτιά Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση ανανά
300 γραμ. Γιαούρτι 0% λιπαρά
λίγα κομματάκια κομπόστα ανανά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση ανανά σε 500ml βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. 
Προσθέτετε 500ml παγωμένο νερό και ανακατεύετε. Το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει χωρίς να πήξει. Χωρίζετε το ζελέ στα δύο. 
Στη μισή ποσότητα προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά. Σε μια φόρμα ρίχνετε το μισό από το ζελέ και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. 
Απλώνετε πάνω στο παγωμένο ζελέ τα κομματάκια του ανανά και προσθέτετε το υπόλοιπο ζελέ. 
Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο να παγώσει το ζελέ. Όταν παγώσει προσθέτετε το μίγμα ζελέ-γιαούρτι και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο να παγώσει.
Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.