Δίχρωμο φρουί ζελέ ανανάς - κεράσι με γιαούρτι

Δίχρωμο φρουί ζελέ ανανάς - κεράσι με γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση ανανά
2 κουτιά Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση κεράσι
200 γραμ. Γιαούρτι 0% λιπαρά
800 γραμ. κομπόστα ανανά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση ανανά σε 200ml βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. 
Προσθέτετε 200ml παγωμένο νερό και ανακατεύετε. Βάζετε τη μισή ποσότητα του ζελέ σε μια φόρμα που να χωράει 2 λίτρα νερό και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. 
Στην υπόλοιπη ποσότητα του ζελέ προσθέτετε 2 φέτες κομπόστα ανανά κομμένες σε μικρά κομματάκια. 
Προσθέτετε το ζελέ με τον ανανά στη φόρμα και τη βάζετε πάλι στο ψυγείο να πήξει καλά.
Διαλύετε τους δυο φακέλους Φρουί ζελέ Γιώτης χωρίς ζάχαρη με γεύση κεράσι σε 350ml βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά.
Προσθέτετε 350ml παγωμένο νερό και ανακατεύετε. Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει καλά και προσθέτετε το γιαούρτι και τον υπόλοιπο ανανά τον οποίο έχετε κόψει σε μικρά κομματάκια. Ανακατεύετε πολύ καλά, βάζετε το μίγμα μέσα στη φόρμα και το αφήνετε στο ψυγείο να πήξει. 
Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.