Κρέπες 4 τυριά

Κρέπες 4 τυριά

ΥΛΙΚΑ 
10 ψημένες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ 
700 ml (3 ½ φλίτζ. τσαγιού) 
Γάλα 60γραμ. (10 κοφτές κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ 
3 Αβγά 
100γραμ. (1 φλίτζ. τσαγιού) Ρεγγάτο τριμμένο 
50γραμ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Παρμεζάνα τριμμένη 
50 γραμ. (1/2 φλίτζ. τσαγιού) Γραβιέρα τριμμένη 
50 γραμ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Ροκφόρ ή Blue cheese σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 2 ½ φλίτζ. Τσαγιού Γάλα, το Κόρν Φλάουρ, 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύετε. Βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά και βράζετε το μίγμα μέχρι να δέσει η κρέμα. Προσθέτετε τα τυριά κρατώντας το μισό Ρεγγάτο και ανακατεύετε. Μοιράζετε το μίγμα στις Κρέπες. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και κομματάκια ζαμπόν. Διπλώνετε τις 2 πλευρές κάθε Κρέπας, τυλίγετε σε ρολά και τις βάζετε σε ένα μέτριο βουτυρωμένο pyrex. Χτυπάτε ένα Αβγό, προσθέτετε ένα φλίτζ. τσαγιού Γάλα και περιχύνετε τις Κρέπες. Πασπαλίζετε με το Τυρί που έχετε κρατήσει και ψήνετε τις Κρέπες σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα (20 λεπτά περίπου).