Ψαρόσουπα

Ψαρόσουπα

Βάζετε 1 φρέσκο και άπαχο ψάρι μετρίου μεγέθους σε μια κατσαρόλα, μαζί με 3-4 ποτήρια νερό. Αφήστε το να βράσει για μισή περίπου ώρα. Αφαιρέστε τα κόκαλα του ψαριού και σουρώστε το περιεχόμενο της κατσαρόλας. Μετά προσθέστε 1-2 μικρές πατάτες, 1-2 μικρά καρότα και 2-3 άλλα είδη από χορταρικά εποχής, όλα καλά καθαρισμένα. Συνεχίστε το βράσιμο για άλλη μισή ώρα και κατόπιν τοποθετήστε το μείγμα σε μπλέντερ, προσθέτοντας μια κουταλιά λάδι. Λίγες σταγόνες λεμόνι θα νοστιμίσουν τη σούπα. Αλέστε το περιεχόμενο και μετά αδειάστε το στο πιάτο του μωρού σας. Αφήστε το να κρυώσει για λίγο και προσθέστε 2-3 μεζούρες Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας ταυτόχρονα. Η ψαρόσουπα ΓΙΩΤΗΣ είναι έτοιμη.