Γενικές οδηγίες για το μαγείρεμα - jotis.gr

Γενικές οδηγίες για το μαγείρεμα

Γενικές οδηγίες για το μαγείρεμα

Τα φαγητά πρέπει να μαγειρεύονται σε μεσαία θερμοκρασία και για πολλή ώρα. Το νερό πρέπει να είναι 1-2 δάχτυλα πιο πάνω από τα χόρτα ή το κρέας και η ποσότητα αυτή να διατηρείται, ρίχνοντας κάθε τόσο λίγο νερό, μέχρι να τελειώσει το μαγείρεμα.
Το φαγητό δεν πρέπει να γίνεται αλμυρό. Τα χόρτα και το κρέας έχουν από μόνα τους αρκετό αλάτι.
Όταν η μαγειρεμένη τροφή περαστεί στο μίξερ, πρέπει να είναι σαν αραιή κρέμα και να φεύγει εύκολα από το κουτάλι. Είναι δύσκολο για το βρέφος να καταπίνει και να χωνεύει τις πυκνές σούπες.