Ριγκατόνι 4 τυριά

Ριγκατόνι 4 τυριά

ΥΛΙΚΑ

1 φάκελο ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ 4 ΤΥΡΙΑ ΓΙΩΤΗΣ
3 1/3 φλιτζ τσαγιού (660 ml .) νερό
1 κουτ. σούπας (30 γραμ.) βούτυρο ή μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους (διάμετρος 20-25 εκ περίπου) βάζετε 3 1/3 φλιτζ τσαγιού (660 ml .) νερό και την τοποθετείτε στην φωτιά . Μόλις ζεσταθεί το νερό αδειάζετε το περιεχόμενο του φακέλου και ανακατεύετε.

Όταν πάρει βράση , χαμηλώνετε την φωτιά. Βράζετε τα Ριγκατόνι 4 τυριά για 12 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα χωρίς να σκεπάσετε την κατσαρόλα, μέχρι να απορροφηθεί το νερό.

Στο τέλος του βρασίματος προσθέτετε αν θέλετε, 1 κουτ. σούπας (30 γραμ.) βούτυρο ή μαργαρίνη και σερβίρετε . Σερβίρετε τα Ριγκατόνι 4 τυριά ζεστά χωρίς να σουρώσετε .

Μικρά μυστικά
Αν θέλετε προσθέστε :
τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι ρεγκάτο ή παρμεζάνα)
5 φέτες ζαμπόν ή μπέικον και 100 γραμ. μανιτάρια τα οποία έχετε προηγουμένως σοτάρει σε 1 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη.
5 φέτες μπέικον και 100 γραμ. σπανάκι ή μπρόκολο βρασμένο, τα οποία έχετε προηγουμένως σοτάρει μαζί με ένα ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι σε 1 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη.