Σούπα Κινέζικη

Σούπα Κινέζικη

ΥΛΙΚΑ

5 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
100 γρ. καλαμπόκι
1 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
2 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
1 κύβος λαχανικών
½ φλιτζ. νερό
1 ασπράδι αυγού
1 κούπα βρασμένο κοτόπουλο σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε το καλαμπόκι στον ζωμό κοτόπουλου.
Προσθέτετε αλάτι και μια κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας.
Διαλύετε τη Sauce fix ΓΙΩΤΗΣ σε λίγο νερό.

Μόλις βράσει το καλαμπόκι προσθέτετε τη διαλυμένη Sauce fix ΓΙΩΤΗΣ ανακατεύοντας.
Χτυπάτε το ασπράδι αυγού και το προσθέτετε στη σούπα που βράζει. Αφήνετε να βράσει λίγο ακόμη.
Προσθέτετε το κοτόπουλο σε κομματάκια, αφήνετε να πάρει 1-2 βράσεις και σερβίρετε όσο η σούπα είναι ζεστή.

Μικρό μυστικό
Μπορείτε να γαρνίρετε την σούπα όταν την σερβίρετε με τριμμένο καρότο και να την συνοδεύσετε κριτσινάκια σουσαμιού ή με φρυγανισμένες λεπτές φέτες ψωμιού κομμένες τρίγωνα.