Παγωτό Καϊμάκι με Μαρμελάδα βύσσινο

Παγωτό Καϊμάκι με Μαρμελάδα βύσσινο

ΥΛΙΚΑ


1 κουτί Μίγμα για Γλύκισμα Παγωτό με γεύση Παρφέ ΓΙΩΤΗΣ
80 γραμ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) καρβουρδισμένα Φουντούκια ή Αμύγδαλα σε μικρά κομμάτια
25 γραμ (1 κουτ. σούπας) Μαργαρίνη • 5-6 κοφτές κουτ. σούπας Ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Φτιάχνετε το Μίγμα για Γλύκισμα Παγωτό με γεύση Καϊμάκι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού
Βάζετε το έτοιμο χτυπημένο μίγμα σε μεγάλη μακρόστενη φόρμα και το βάζετε στην κατάψυξη
Για να ξεφορμάρετε το Παγωτό, κρατάτε τη φόρμα βυθισμένη σε ζεστό νερό για ένα λεπτό. Χαράζετε γύρω-γύρω με μαχαίρι και αναποδογυρίζετε σε μια μακρόστενη πιατέλα
Ανακατεύετε τη Μαρμελάδα Βύσσινο με το Σιρόπι με γεύση Βύσσινο και γαρνίρετε

Μικρά μυστικά


Φτιάχνετε το Μίγμα για Γλύκισμα Παγωτό με γεύση Καϊμάκι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Συνδυάστε το παγωτό με γεύση καϊμάκι με αγαπημένες γεύσεις παραδοσιακών γλυκών ΓΙΩΤΗΣ. Ετοιμάζετε ΡΑΒΑΝΙ ή ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Αφού κρυώσουν καλά, με το ειδικό κουτάλι παγωτού βάζετε μπάλες από το παγωμένο γλύκισμα και σερβίρετε τα κομμάτια ΡΑΒΑΝΙ ή ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑΣ ΓΙΩΤΗΣ. Γαρνίρετε με το Σιρόπι με γεύση Βύσσινο
Γαρνίρετε το έτοιμο παγωτό με ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΩΤΗΣ, Μπισκότα, Φρούτα ή Γλυκά του κουταλιού