Κανελόνια

Κανελόνια

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ

1 κουτί κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
300 γρ. κιμά
1 κούπα ντομάτα σε πουρέ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
200 γρ. τυρί φέτα
Λίγο μπαχάρι
1 φύλλο δάφνη
Αλάτι, πιπέρι
2 κούπες χυμό ντομάτας

Υλικά Για τη Γέμιση
2 κούπες γάλα
3 αυγά
1 κούπα νερό
3 κουταλιές σούπας λιωμένο βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ΓΙΩΤΗΣ. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να ξανθύνει, προσθέτετε τον κιμά και τον ανακατεύετε μέχρι να ξανθύνει και να μη κάνει σβώλους. Προσθέτετε τον πουρέ ντομάτας και τα μπαχαρικά και αφήνετε να βράσουν σε σιγανή φωτιά μέχρι να τελειώσουν τα υγρά. Όταν τελειώσει το βράσιμο τρίβετε τη φέτα και στη συνέχεια παίρνετε μια κρέπα, βάζετε στη μέση μια κουταλιά από τον κιμά, την διπλώνετε από τις δύο πλευρές και την τυλίγετε. Κάνετε το ίδιο με τις υπόλοιπες κρέπες και τις τοποθετείτε σε ένα ορθογώνιο ταψί. Τις περιχύνετε με τον χυμό ντομάτας και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ο C για μισή ώρα. Τις σερβίρετε ζεστές.