Κρέπες με ανθότυρο

Κρέπες με ανθότυρο

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. ανθότυρο
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 αυγά
1 κουτί μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
2 κούπες γάλα
3 αυγά
1 κούπα νερό
3 κουταλιές σούπας λιωμένο βούτυρο
1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
50 γρ. κεφαλοτύρι ή γραβιέρα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστείτε 18-20 κρέπες διαμέτρου 20 εκ. περίπου.
Σε ένα μπολ βάζετε το τριμμένο κεφαλοτύρι το ανθότυρο και τα αυγά. Τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
Μοιράζετε τη γέμιση στις κρέπες και τις τυλίγετε σε ρολό ή φακελάκι.

Τοποθετείτε τις κρέπες σε πυρίμαχο σκεύος, περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζετε με το τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 o C μέχρι να ροδίσουν.

Μικρό Μυστικό
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ανθότυρο με διάφορα τυριά και να προσθέσετε λίγο ζαμπόν.