Κρέπες με πέστροφα

Κρέπες με πέστροφα

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
2 κούπες γάλα
3 αυγά
1 κούπα νερό
3 κουταλιές σούπας λιωμένο βούτυρο
160 γραμμάρια φιλέτα καπνιστές πέστροφες
1φάκελο Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
2 κούπες γάλα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1-2 κουταλιές της σούπας τυρί τριμμένο χορς-ράντις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ΓΙΩΤΗΣ.

Ετοιμάζετε τη σάλτσα Μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε στη σάλτσα χόρς-ράντις (προαιρετικά) και την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάζετε και αλατοπιπερώνετε.

Καθαρίζετε τα φιλέτα πέστροφας από τα κόκαλα και τα κόβετε σε κομματάκια.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ο C βαθμούς. Γεμίζετε τις κρέπες με τα κομματάκια πέστροφας, ρίχνετε Μπεσαμέλ και τις τυλίγετε ρολό.

Βάζετε τις κρέπες σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και το τυρί και τις ψήνετε στο φούρνο περίπου 15-20 λεπτά με αντιστάσεις ή με αέρα.

Σερβίρετε αμέσως.

Μικρό Μυστικό

Αν σας περισσέψουν κρέπες τότε κόψτε τις σε λεπτές λωρίδες σαν σπιρτόξυλα και ρίξτε τις στη σαλάτα σας με διάφορα λαχανικά. Θα ενθουσιαστείτε.